Punct de lucru al ISU în comuna Toteşti

Joi, 12 iulie a.c., Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă ” Iancu de Hunedoara ” al judeţului Hunedoara a inaugurat , printr-un ceremonial militar şi religios, un nou punct de lucru în comuna Toteşti.

Ceremonia a avut loc în prezenţa domnului consilier de stat din aparatul propriu de lucru al primului ministru, domnul colonel Radu Tipisca. Punctul de lucru va deservi un oraş şi 7 comune, cu un număr de 51 de localităţi şi peste 22.000 de locuitori, precum şi importante obiective economice şi sociale. Dacă în urma analizelor efectuate de către ISU Hunedoara a reieşit importanţa deschiderii acestui punct de lucru, la fel de importanta a fost deschiderea administratiei publice locale, care a pus la dispozitia pompierilor un spatiu corespunzător desfăşurării activităţilor specifice.
Cu ocazia ceremoniei de inaugurare, dl. prim adjunct al I.G.S.U. , dl. colonel Daniel Marian Dragne a acordat domnului Tiberiu Pasconi, primarul comunei Totesti, emblema de merit ” Partener pentru Ordine si Siguranta Publica cls. II-a ” pentru contributii deosebite in sustinerea activitatilor specifice IGSU. Tot cu aceasta ocazie, publicatia de specialitate ”Agenda Pompierului” a acordat dlui prefect al judetului Hunedoara, Fabius Tiberiu Kiszely , o placheta de merit în semn de recunostinta pentru profesionalismul si daruirea cu care este intotdeauna alaturi de pompierii militari hunedoreni. Aceeasi publicatie i-a acordat o placheta si domnului primar Tiberiu Pasconi, in semn de recunostinta pentru ajutorul oferit pompierilor militari in realizarea noii subunitati din localitatea Totesti./fb/ISU Hunedoara

VĂ PLACE ACEST ARTICOL? DISTRIBUIȚI-L!
0
0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Doriți să vă înscrieți în discuție?
Simțiți-vă liber să contribuiți!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.