Acte de identitate la comune prin stația mobilă

În luna februarie 2017 va avea loc acţiunea Campaniei ,,Prioritate la identitate!” de punere în legalitate a cetăţenilor din cele 4 comune arondate Direcției Publice Locale de Evidența Persoanelor și Stare Civilă Deva, ale căror acte de identitate sunt expirate sau urmează să expire, precum şi în alte cazuri care necesită eliberarea unor noi acte de identitate.

Activităţile de deplasare în comune, cu staţia mobilă, sunt popularizate cu spijinul primăriilor şi a lucrătorilor din poliţie. Deplasarea cu staţia mobilă a funcţionarilor Serviciului Evidența Persoanelor Deva, se va face după următorul grafic:

– Vețel – 9 februarie, orele 10.00 – 12.00;

– Brănișca – 16 februarie, orele 10.00 – 12.00;

– Certeju de Sus – 23 februarie, orele 10.00 – 12.00.

Actiunea Campaniei ,,Prioritate la identitate!” se derulează în conformitate cu prevederile art. 51 din Hotărârea Guvernului nr. 1375/2006 pentru activităţi ce vin în sprijinul cetăţenilor netransportabili sau internaţi în instituţii de ocrotire socială, ori care locuiesc la distanţe mari de sediile Serviciilor Publice Comunitare Locale de Evidenţă a Persoanelor.
„Campania ,,Prioritate la identitate!”se desfăşoară și în sprijinul cetățenilor cărora starea sănătăţii sau posibilităţile materiale nu le permit să se prezinte la ghişeul Serviciului de Evidență Deva pentru obţinerea actelor de identitate, contribuind astfel la reducerea riscului de marginalizare socială a acestor categorii de persoane defavorizate. Beneficiari ai acestor servicii sunt şi cetăţenii români de etnie rromă  care se regăsesc în una din situaţiile sus menţionate”, au precizat reprezentanții Primăriei muncipiului Deva.

1 răspunde
  1. cheapiest car isurance in Greensboro, NC
    cheapiest car isurance in Greensboro, NC says:

    Olá Rebels,hahahah não tô sendo patrocinada pelo Anastasia nao ahahabem, política é um papo delicado, né? Eu tenho deixado aqui algumas opiniões minhas, não se trata de apuração e formação de opinião a todo custo, é apenas um espaço para eu registrar pensamentos.Acho que o fato de eu querer ter um espaço para registrar minhas opiniões não elimina minha credibilidade. Concorda?Abraço e obrigada pela visita.Raquel

    Răspunde

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *