Alegeri la nivel naţional pentru PNL

Deva – Ludovic Orban este candidatul la preşedinţia PNL ce ca fi susţinut de organizaţia judeţeană Hunedoara. Preşedintele filialei judeţene PNL Hunedoara, deputatul Lucian Heiuş, a declarat că toate moţiunile depuse de candidaţii Ludovic Orban, Cristian Buşoi şi Viorel Cataramă au fost analizate şi votate de colegiul director, iar majoritatea covârşitoare au optat pentru Orban.

„Ludovic Orban este cea mai bună variantă de preşedinte, dintre cei trei care şi-au depus intenţia de a candida. Este un liberal autentic, cu vechime mare în partid, care a dovedit de-a lungul anilor un ataşament la valorile liberale şi de dreapta. Ludovic Orban este un bun organizator, un om apropiat de baza partidului şi care are o relaţie foarte bună cu primarii liberali. Este un om care a dovedit că poate să fie port-drapelul PNL în perioada următoare”, a spus deputatul Lucian Heiuş.

La congresul de alegeri al PNL vor lua parte peste 5.000 de delegaţi din întreaga ţară. Organizaţia PNL Hunedoara va fi reprezentată de o sută de membri de partid.

 

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *