Cadoul perfect de sărbători

Decembrie este, prin excelență, o lună a bucuriei, cu o încărcătură spirituală aparte. Magia sărbătorilor ne cuprinde pe fiecare dintre noi, iar gândul ne duce la Maș Crăciun. Iar ca surprizele ”moșului” să fie pe măsură, apelăm la astre, care ne ajută să facem alegerea potrivită, în funcție de zodie.

BERBECII

Iubesc darurile și se supără atunci când cineva uită de ei. Ca să le aducem zâmbetul pe buze, femeilor le putem dărui bijuterii, alese cu grijă și bun gust. Pentru bărbați un telefon, laptop, un tricou inscripționat cu echipa preferată, o ceașcă personalizată, poate fi alegerea potrivită.

TAURII

Știu să aprecieze un cadou, indiferent de valoarea lui. Dar pentru că-i atrage confortul, o pernă sau o pătură moale, îi poate bucura cel mai mult. De asemenea, o sticlă de vin sau şampanie de bună calitate, o cutie de bomboane de ciocolată sau alte dulciuri speciale, nu vor da greş.

GEMENII

Aceștia nu sunt pretențioși, se bucură de orice, fiind deschiși la lucruri noi. Pentru că iubesc călătoriile, orice accesoriu care le-ar putea fi de folos, va fi apreciat. Îi bucură şi piesele vestimentare, alese cu grijă, care să le fie utile în orice ocazie.

RACII

Apreciază, în mod deosebit, atât cadoul, cât și modul în care este prezentat. Cadoul potrivit pentru ei ar putea fi o poză înrămată cu familia sau persoanele care le sunt dragi. Se bucură și de obiectele decorative, dar și de o bijuterie cu o anumită semnificație.

LEII

Adoră să facă surprize celor dragi, dar sunt fericiți și atunci când primesc cadouri. Preferă să fie în central atenției, așa că, un obiect vestimentar sau un parfum fin, poate fi alegerea perfectă. Dacă toate acestea nu se potrivesc, putem apela la un CD cu muzica preferată.

FECIOARELE

Sunt firi practice și adoră întotdeauna lucrurile utile. De aceea, cu obiecte folositoare în bucătărie, un expresor sau un mixer de ultimă generație, veți avea succes. Dar ele apreciază și cărțile sau cadourile care le ajută să economisească timpul.

BALANȚELE

Cadoul perfect pentru nativii acestei zodii va fi întotdeauna reprezentat prin artă. Așa că, un tablou potrivit cu interiorul, un obiect unic și elegant sau o carte cu scriitorul preferat, vor fi apreciate de aceștia. Dar Balanțele apreciază și obiectele vestimentare sau parfumurile fine.

SCORPIONII

Persoane misterioase, aceștia sunt fascinați de cadourile frumos ambalate, fiind întotdeauna foarte curioși de conținutul pachetului. Cadoul perfect pentru ei poate fi o pereche de ochelari, o eșarfă sau fular, o colecție cu filmele sau cărțile preferate.

SĂGETĂTORII

Sunt atrași de lucruri neobișnuite, așa că, un bilet la un spectacol de artă sau concert i-ar bucura mult. De asemenea, le puteți oferi cărți de călătorie, obiecte vestimentare specific sărbătorilor de iarnă. Și nu în ultimul rând, o sticlă de șampanie sau o cutie cu bomboane.

CAPRICORNII

Aceștia apreciază în mod deosebit gestul și nu atât de mult valoarea cadoului. Cu toate acestea, le puteți oferi bijuterii sau parfumuri, doar dacă le cunoașteți preferințele. Îi entuziasmează și un obiect de îmbrăcăminte confecționat manual.

VĂRSĂTORII

Sunt fascinați de istorie și cultură. De aceea, orice lucru ieșit din comun le va aduce bucurie. Astfel, le puteți oferi, fără să dați greș, o monedă antică, un obiect de colecție sau cărți de specialitate. Se vor bucura și de un telefon de ultimă generație, dar și de o sticlă cu vin select.

PEȘTII

Firi romantic,creative și visătoare, nativii acestei zodii își amintesc întotdeauna cu plăcere de cadourile primate. Apreciază în mod deosebit obiectele unicat, bijuteriile și lucrurile scumpe. De aceea, un parfum sau un set de aromoterapie îi va bucura mult.

 http://www.cadouri.ro

http://www.garbo.ro/

 

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *