CAN-CAN-uri

Milițian la apă !

O întâmplare  inedită s-a consumat recent pe plaiurile mioritico-zărăndene. Într-o noapte senină, în care vedeai să citești ziarul sub clar de lună, o bubuitură asemenea unui trăsnet, a zguduit strada Horea. Un individ aflat la volanul unei mașini nărăvașe, nu a mai reușit să ia curba peste podul de la Botău, ci s-a trezit cu botul mașinii înfipt în vale, lângă un nuc. Numai că individul cu pricina, spun cârcotașii, ar fi  milițian, iar cei mai răutăcioși spun că ar fi fost parfumat! Ei domnilor, cum îndrăzniți să spuneți că viteazul  nostru ar fi fost vesel?! I s-a blocat direcția, s-a văicărit, săracul om, colegilor! Măi sa fie ! Să fi fost de vină   boabele de struguri…Cică  ar fi mâncat cam multe, undeva cam o butelie  de zeamă fermentată și cu ceva grade…de subofițer ! Dar, hai să nu facem haz de necaz din  pățania omului ! Se mai întâmplă și la case mai mari, darămite pe drumul ce duce spre Valea  Plăcintelor… la umbra unui nuc, sub clar de lună!

Politicianul  video- chat!

Un cunoscut politician, clevetesc oamenii răi și foarte răi, ar fi în spatele unei firme prospere de video- chat. Firma cu pricina…cică are vreo 17  pițipoance, care rup gura târgului tocmai în inima Banatului, pe la Timișoara. Și ce-ar fi rău în asta ar zice unii? Păi…una vorbește și alta face ! Și cum poate fi exemplu atunci? Heloo…cabina !  Suntem în economie de piață ! Și cum tot vrea tânărul politician sprijinirea capitalului privat, cum să nu sprijine și capitalul…sexual ? Că, vorba cuiva, prostituția aduce mai mulți bani decât orice afacere, fie ea și liberală!

Vai de mama ei politică ! Mulți spun că este curvă! Dar noi spunem că, mai multe curve sunt în politică, decât pe centură !

Ha,ha … te știm acum, domnule… video-chat!

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *