Curăţenia, cartea de vizită a unei localităţi

Sântămăria Orlea- Călătorul care are drum, chiar şi pentru câteva zeci de minute, prin comuna Sântămăria Orlea, nu poate să nu observe cât de curată este această aşezare din vecinătatea Retezatului. Este meritul sătenilor şi al autorităţilor locale, al educatorilor din şcoli şi grădiniţe, al tuturor, că Sântămăria Orlea este o aşezare aşa cum ne dorim foarte mulţi dintre noi!

Primarul comunei, Dumitru Oprean, a reuşit o mobilizare a tuturor oamenilor pentru ca zona să fie ecologizată şi în această primăvară. S-au curăţat locuri din preajma DN 66, DJ 686 şi DJ 668, dar şi drumurile şi străzile comunale. Acţiunea de curăţenie a vizat şi albiile râurilor Strei, Sibişel şi Râu Mare.

„A fost o mobilizare generală la care au luat parte angajaţi ai primăriei, elevi, voluntari şi beneficiari ai ajutorului social. În cadrul acestei acţiuni am colectat 300 de saci cu gunoi, dintre 150 au fost numai saci cu PET-uri. Pentru colectarea şi depozitarea sacilor am folosit utilaje ale primăriei-un tractor şi un buldoexcavator”, a arătat primarul Dumitru Oprean.

El a ţinut să le mulţumească în mod public tuturor celor care s-au implicat în acţiunea de ecologizare a comunei, iar acum, spunem noi, rezultatele sunt dintre cele mai bune. Felicitări!

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *