Curăţenie de primăvară la Sântămăria Orlea

Sântămăria Orlea – Autorităţile locale din comuna Sântămăria Orlea au finalizat curăţenia de primăvară pe raza administrativ-teritorială, în cadrul acestei acţiuni fiind angrenaţi funcţionari din aparatul primăriei, persoane care beneficiază de ajutoare sociale, voluntari sau elevi ai şcolilor din localităţile componente.

Potrivit primarului Dumitru Oprean, au fost efectuate lucrări pe principalele drumuri naţionale şi judeţene, fiind vizate, în special, DN 66, DJ 686 şi DJ 668. De asemenea, au fost executate lucrări de ecologizare pe mai multe străzi şi pe albiile râurilor Strei, Sibişel şi Râu Mare.

„A fost o acţiune reuşită pentru care aş dori să le mulţumesc tuturor celor care s-au implicat în acest proiect. Am beneficiat de sprijinul unor oameni deosebiţi din cadrul administraţiei publice locale, ai şcolilor, voluntari şi beneficiari ai ajutoarelor sociale. În final, am reuşit să adunăm 150 de saci plini cu PET-uri. Alţi 150 de saci au fost plini cu deşeuri”,  a afirmat primarul Ioan Dumitru Oprean.

Edilul şef al comunei Sântămăria Orlea are în plan să continue astfel de acţiuni de ecologizare, mai ales că zona este una cu un potenţial turistic deosebit şi, din acest motiv, trebuie să arate „ca scoasă din cutie” atunci când îşi va primi oaspeţii.

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *