DEMITERE

Primăria Capitalei a anunţat  că Alin Petrache a fost demis de la conducerea Clubului Sportiv Municipal Bucureşti, susţinând că acesta ar fi intenţionat să aloce peste jumătate de milion de euro pentru organizarea evenimentului care marcheză 10 ani de existenţă a clubului.

„Am luat decizia de a-l schimba din funcţie pe domnul Alin Petrache pentru că nu accept şi nu voi accepta niciodată ca managerul unei instituţii din subordinea Primăriei Capitalei, chiar dacă este ordonator terţiar de credite, să cheltuiască banii publici într-un mod iresponsabil. Intenţia de a cheltui peste jumătate de milion de euro pentru un astfel de eveniment faraonic nu se încadrează în politica actualei administraţii. Am alocat anul acesta un buget consistent pentru susţinerea performanţelor sportive, însă acest buget trebuie să fie utilizat judicios şi cu responsabilitate”, a declarat Gabriela Firea.

Alin Petrache a fost numit în funcţia de director general la CSM Bucureşti pe 11 octombrie 2016. Decizia de numire a lui Alin Petrache a fost luată de Consiliul General al Municipiului Bucureşti.

Alin Petrache a fost preşedinte al Federaţiei Române de Rugby până în 2014, când pe 29 mai, a fost ales în funcţia de preşedinte al Comitetului Olimpic şi Sportiv Român, în locul lui Octavian Morariu.El a renunţat la preşedinţia COSR după Jocurile Olimpice de la Rio, dină vara anului trecut.

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *