ECHILIBRU: DNA are din nou de lucru în Consiliul Judeţean! Concurs “aranjat” la CJ Hunedoara?

Costel Avram este în cărți pentru funcția de administrator public al județului Hunedoara.

După demisia lui Dan Stoian din funcția de administrator public al județului, Costel Avram este prezent aproape zilnic în instituție, avem martori care pot confirma acest lucru, dar există și camere de supraveghere. Omul are multă treabă, bântuie holurile instituției și interacționează cu diverse persoane. La prima vedere nu pare nimic suspect, doar că toată lumea știe că urmează un concurs pe postul pe care  Costel dorește din tot sufletul să îl ocupe. Susținerea este totală din partea președintelui Consiliului Județean Hunedoara, Mircea Bobora, venind ca răspuns la „simpatia” lui Avram pentru preşedintele PSD – Nistor, dar și pentru susținerea partidului în emisiunile de televiziune, ziarele locale și în campania electorală.
Ce (nu) îl recomandă pe Costel Avram pentru funcția de administrator public? Traseismul politic – PRM, PSD, PNL – care dovedește că singurul interes este binele personal? Ineficiența din Consiliul Județean, unde a ocupat funcția de vicepreședinte PNL și nu s-a remarcat în niciun fel? Activitatea defectuoasă (conform Curții de Conturi) de la ApaServ unde s-au făcut achiziții la supra preț și s-au efectuat lucrări de proastă calitate? Înregistrările audio cu membrii PSD predate lui Nistor sau aparițiile publice în care aduce osana partidului lui Dragnea?
Singura speranță este în DNA, care a mai rezolvat un caz similar în dosarul fraudării concursului pentru ocuparea funcţiei de director executiv al Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi pentru Protecţia Copilului Hunedoara, în 2014, când „concurenţa” și-a făcut subiectele și le-a  dat membrilor comisiei de concurs din partea Consiliului Judeţean Hunedoara.
Cristian Gros
VĂ PLACE ACEST ARTICOL? DISTRIBUIȚI-L!
0
2 raspunsuri
  1. ioana
    ioana says:

    Dar despre parodia aia pe care ei o numesc “concurs”, organizata tovareseste de sefii CJ impreuna cu cei de la Spitalul Judetean Deva, ce ar spune DNA?

    Răspunde

Lasă un răspuns

Doriți să vă înscrieți în discuție?
Simțiți-vă liber să contribuiți!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.