Fotbal-Tenis: Comexim R Lupeni a cucerit Cupa României

În stațiunea Mamaia s-au desfășurat întrecerile din acest an a tradiționalei competiții de fotbal-tenis Cupa României, la care au fost prezente formațiile: Comexim R Lupeni, Pro Activ Târgoviște, CSU Ploiești, Gomboș Târgu Mureș, Viitorul Alexandria, Nord Vest Cluj, Răzvan Cluj, Cobra Topaz București.

Echipa din Lupeni, pregă­tită de Dima Druncea, a cucerit șapte din cele 8 trofee puse în joc iar antrenorul formației, a declarat: “Sunt foarte mulțumit de prestația elevilor mei, este foarte bine și așa. Am pierdut doar un trofeu la seniori”,a spus Dima Druncea. Trofeul la senioare a fost câștigat de Ana Maria Gherghel (foto), urmată în clasament de Ana Maria Rizescu, Mariana Lică și Adriana Rus. În întrecerea juniorilor I s-a impus David Lică, urmat de Darius Pufu, Roberto Hoca, Raul Bobirci și Alexandru Tănețcu iar la juniori mici: a câștigat Roberto Hoca urmat în clasament de Raul Pobirci, Alexandru Tănețcu și Adriana Rus.
La categoria Mixt seniori a câștigat Anmaria Gherghel, urmată de Ana Maria Rizescu, Adrian Rus, Marius Stoenică, Lucian Purice și Răzvan Vornicu iar la Mix Under 21 tineret s-a impus David Lică, secondat de Da­rius Pufu, Daniel Popovici și Adrian Rus.
În întrecerea de la categoria Seniori Open s-a impus Marius Stoenică,urmat în clasament de Lucian Purice, Răzvan Vornicu, Daniel Popovici și David Lică iar la copii a câștigat Alexandru Tănețcu, pe podium mai fiind Valentin Duduianu, Denis Pobirci.
Clasamentul la seniori îl are drept lider pe Marius Stoenică,urmat de Lucian Purice, Răzvan Vornicu, Daniel Popovici, David Lică. Echipa din Lupeni este lider autoritar la nivel național la această disciplină sportivă, mulți dintre componenții secției fiind medaliați în 2017 la competițiile de nivel european și mondial.

VĂ PLACE ACEST ARTICOL? DISTRIBUIȚI-L!
0
0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Doriți să vă înscrieți în discuție?
Simțiți-vă liber să contribuiți!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.