Investiţii la Mintia- reţele de canalizare şi drumuri reabilitate

Veţel – Calitatea vieţii locuitorilor comunei Veţel se află în atenţia autorităţilor locale, în permanenţă. Prin proiecte cu finanţare europenă, administraţia locală reuşeşte să atragă, în mod constant, fonduri care sunt utilizate apoi pentru diferite lucrări de investiţii cu largă aplicabilitate în cadrul comunităţii.

Primele veşti care vin dinspre Primăria Veţel se referă la faptul că în satul Mintia va fi construită o grădiniţă nouă unde copiii vor găsi cele mai bune condiţii pentru educaţie şi petrecerea timpului liber.

În plus, spune primarul Ioan Henţiu, se va da startul unor lucrări ce vizează reabilitarea şi modernizarea mai multor străzi şi drumuri comunale. În plus, cei peste 1.000 de locuitori ai satelor Vețel, Herepeia și Leșnic vor putea face branșamentele pentru rețelele de apă și canalizare.

„Vom preda rețelele de apă și canalizare din satele Vețel, Herepeia și Leșnic la operator, urmând să trecem la branșamente. Fiecare familie va trebui să-şi facă legăturile de la instalația interioară, aflată pe proprietatea lor, la căminul de branșament. Este important de ştiut că branșamentul de apă și racordul de apă trebuie să funcționeze împreună”, a declarat Ioan Hențiu.

Lucrările la reţeaua de canalizare şi apă au fost verificate şi s-a constatat că au fost executate de calitate. Prin urmare, este momentul ca oamenii din comuna Veţel să se poată bucura de investiţii şi de toate avantajele pe care le aduce unei gospodării sistemul de apă şi canalizare.

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *