JUDO: Sportivii deveni au urcat pe podiumul de premiere

Sala Polivalentă din Focşani a găzduit recent Etapa Finală a Campionatului Național, sportivi sub 21 de ani la judo, compe­tiție la care au fost prezenți 279 de sportivi reprezentând 57 de cluburi sportive din țară.

Municipiul Deva a fost reprezentat de sportivi legitimați la cele două cluburi cu secție de judo: SCM Deva și CNS Cetate Deva. Evoluția devenilor a fost apreciată de către tehnicienii din cadrul federației , o parte dintre sportivi fiind în vizorul coordonatorilor de loturi naționale pentru a fi selectionați în aceste structuri. Olga Severin( legitimată la SCM Deva) a cucerit medalia de aur la categoria 63 kg, fiind noua campioană națională la această categorie. Cristina Sîrbuleț a cucerit o medalie de argint la categoria 78 kg, ea fiind la un pas de medalia de aur.
Pe podiumul de premiere al acestei competiții au mai urcat alte trei sportive de la clubul devean, Paraschiva Șincan (categoria 63 kg), Binca Prodan(categoria +78 kg) și Ane Marie Brebianu(ca­tegoria 44 kg), ambele clasate pe locul al treilea și recompensate cu medalia cu bronz.
Devencele Cătălina To­pală Cătălina și Daria Biriș, au înceiat concursul național pe locul 5, iar în urma acestor rezultate SCM Deva a ocupat Locul 2 pe echipe în clasamentul feminin pe cluburi, după CSM Pitești.
CNS Cetate Deva are un medaliat, David Ionuți, care s-a clasat pe locul al treilea la categoria 100 kg și a cucerit medalia de bronz, iar Alexandru Ilie a terminat concursul la + 100 de kg pe locul V.
Menționăm că sportivii din Deva sunt pregătiți de antrenorii Ramona Enache, Mugurel Ciușcă și Dan Gârbovan .

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *