Parada SkirtBike – manifestarea chic a femeilor pe bicicletă

Deva – Doamnele şi domnişoarele din Deva, şi numai, sunt aşteptate duminică, de la ora 16,00, în piaţa din faţa primăriei, unde va fi dat startul într-o nouă ediţie a “SkirtBike”, o manifestare ce le este dedicată special.

Organizatorii au anunţat că participantele vor purta o ţinută potrivită curentului hippie, pentru a le conferi o atitudine nonconformistă. Piesele de îmbrăcăminte vor avea influenţe boeme, cu flori, cu ţinute boho-chic cu imprimeuri tie-dye.

Pe lângă parada biciclistelor, evementul de la Deva va cuprinde concursuri pentru copii, o tombolă cu premii, un make-up corner, pictură pe faţă şi multe alte surprize.
“Doamnele și domnișoarele de toate vârstele sunt invitate să pedaleze alături de noi în tinute cât mai chic, cu bicicletele împodobite cu flori și accesorii colorate, cu entuziasm și voie bună. Scopul evenimentului este de a promova ciclismul urban în rândul femeilor și de a demonstra că bicicleta reprezintă un accesoriu al feminității, al frumuseții și al libertății de mișcare, iar mersul pe bicicletă este un mod de viaţă echilibrat, plin de naturaleţe, simplitate, feminitate şi atitudine oriunde ai merge, la serviciu, la piaţă, la grădiniţă după copii sau în oraş cu prietenii”, spune Ramona Miţă, unul dintre organizatori.

SkirtBike este singurul eveniment ciclist din România adresat doamnelor și domnișoarelor iubitoare de frumos, de mișcare, de libertate și de bicicletă si, totodată, cea mai mare comunitate de acest fel.

 

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *