PSD câştigă alegerile de primar în Lupeni şi Sălaşu de Sus

Filiala judeţeană PSD Hunedoara şi-a consolidat poziţia în ceea ce priveşte primarii.

Deva – Social-democraţii au câştigat alegerile parţiale organizate duminica trecută în municipiul Lupeni şi comuna Sălaşu de Sus pentru desemnarea noilor primari.

În municipiul Lupeni, noul primar este Lucian Resmeriţă, fost director al liceului din localitate.

Conform rezultatelor oficiale, Lucian Resmeriţă a obţinut 2.910 voturi, adică 38% din totalul voturilor valabil exprimate. El este urmat de candidatul PRM Radu Călin Stoica Napău (1.605 voturi) şi de reprezentantul PNL, Cristian Ioan Roşu (1.583 voturi).

Noul primar al comunei în Sălaşu de Sus este acum fost viceprimar, Ioan Vlad. El a obţinut 859 de voturi, adică 56% din numărul voturilor valabil exprimate. Social-democratul este urmat de candidatul PNL, Ioan Tirea (590 voturi) şi de reprezentantul ALDE, Virgil Haitău (85 voturi).

„Îi asigur pe locuitorii din Lupeni şi Sălaşu de Sus că primarii aleşi îi vor reprezenta pe fiecare în parte. Au înainte trei ani în care trebuie să îşi asume responsabilitatea unei bune administrări a localităţilor în care au fost aleşi. Mă bucur că oamenii au avut încredere încă o dată în PSD, în programul nostru, şi îi asigur că ne vom strădui să nu îi dezamăgim”, a declarat preşedintele PSD Hunedoara, deputatul Laurenţiu Nistor.

Prezenţa la vot în municipiul Lupeni a fost de 35,01% şi de 77,87% în comuna Sălaşu de Sus.

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *