Reţeta de week-end: Piept de pui umplut

Ingrediente: piept de pui, ciuperci, bacon, ceapă verde, pătrunjel verde, sare, piper, 2-3 linguri de făină, un ou, puţin muştar.

Mod de preparare: Ciupercile şi ceapa verde se taie mărunt, iar baconul feliuţe mici. Toate se călesc în unt, apoi se adaugă  condimentele. Pieptul de pui  se bate, până devine subţire, se umple cu compoziţia obţinută, după care se rulează. Rulourile obţinute se prind cu scobitori.

Din făină, ou, puţin muştar, puţină apă şi condimente se face un sos gros (ca de clătite). Rulourile, după ce au fost date prin făină, se dau  prin sosul obţinut, prin pesmet, apoi se prăjesc în mult ulei. Se vor servi cu garnitura preferată.

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *