S-a hotărât: Petroșaniul va avea echipa de Liga a II-a

În sedința de luni a Consiliului local al municipiului Petroșani, a fost discutată și posibilitatea de a acorda sprijinul necesar formației nou promovate în Liga a II-a de fotbal, AS Energeticianul (fostă ACS Șirineasa) în vederea participării în viitorul campionat și disputarea jocurilor de pe teren propriu la Petroșani.

În urma discuțiilor aprinse s-a stabilit ca echipa să fie sprijinită cu asigurarea unor tarife minime de plată pentru folosirea bazei sportive apar­ți­nând Primăriei Petroșani, iar conducerea echipei să poată efectua în timp util înscrierea în viitorul sezon, la FR Fotbal.
Urmează ca toate aspec­tele contracului dintre cele două părți să fie perfectate, dar important este că Valea Jiului va avea posibilitatea de a urmări jocuri de fotbal din cadrul ligii secunde. Vom reveni în numerele viitoare. Săptămâna viitoare baza va fi vizitată de către oficiali ai Federației în vederea omolo­gării terenului central pentru meciurile de liga a doua.
Între timp, echipa care are acceptul autorităților locale pentru a-şi desfășura activitatea și să dispute partidele de acasă din viitorul sezon,la Petroșani caută să-și întărească lotul actual.
Sunt tratative pentru transferul lui Viorel Nicoară (CFR Cluj-Napoca), care ar putea juca din viitorul sezon al ligii a doua la ACS Șirineasa. Mijlocașul de 31 de ani are peste 200 de meciuri în Liga 1 și a mai evoluat la formațiile Unirea Urziceni, Râmnicu Sărat, Victoria Brănești, CFR Cluj, Pandurii, Maccabi Petak Tikva și Astra Giurgiu.
Marius Ionuț Tomozei este un alt fotbalist care a jucat la CS Mioveni în liga a doua și pe care Șirineasa și-l dorește în lot, pentru care se duc tratative în vederea unui eventual transfer iar Emil Dică, fostul antrenor de la Pandurii Târgu Jiu, a fost cooptat și el în staff-ul tehnic.

VĂ PLACE ACEST ARTICOL? DISTRIBUIȚI-L!
0
0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Doriți să vă înscrieți în discuție?
Simțiți-vă liber să contribuiți!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.