ŞTIRI LOCALE

Finanţele se pregătesc de grevă

 

Angajaţii din cadrul Finanţelor Publice iau în calcul o eventuală grevă generală, dacă încadrerea lor pe grila Legii salarizării unitare va rămâne la valoarea de acum. Angajaţii Finaţelor Publice au protestat spontan, zilele trecute, dar au preluat cazurile punctuale cu care diverşi contribuabili s-au prezentat la sediile administraţiilor finanţelor. Liderul sindical Mircea Igreţ apreciază că în cazul unei greve generale, activitatea se va bloca.

 

Consilieri locali excluşi din PSRO

Doi consilieri locali ai PSRO au fost excluşi din partid, după ce au votat pentru susţinerea social-democratului Ovidiu Moş la funcţia de primar interimar al municipiului Deva. Decizia a fost luată de conducerea PSRO Deva, care a menţionat că membrii partidului nu trebuiau să se prezinte la şedinţa de alegere a primarului interimar. În replică, cei doi consilieri, Ioan David şi Florin Mureşan, au declarat că vor ataca decizia de excludere din partid, inclusiv la Tribunalul Hunedoara, în contencios-administrativ. Până la rezolvare, atât Ioan David, cât şi Florin Mureşan rămân membri în Consiliul Local Deva.

 

Bijuterii de 25.000 de euro furate la Deva

 

Un devean de 31 de ani a ajuns în spatele gratiilor, după ce a furat dintr-o locuinţă bijuterii în valoare de 25.000 de euro. Judecătoria Deva a admis cererea procurorilor şi a dispus arestarea preventivă a suspectului, pe o perioadă de 30 de zile. Din datele poliţiştilor, bărbatul i-ar fi spart casa unui devean de 41 de ani, de unde a furat bijuterii în valoare de 110.000 de lei. Suspectul va fi cercetat pentru acuzaţia de furt calificat, poliţiştii încercând să stabilească dacă bărbatul a mai săvârşit şi alte fapte similare în trecut.

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *