TENIS DE CÂMP

Simona  HALEP şi-a revinit  în ceasul al 12-leaîn meciul pe care l-a avut cu Elina Svitolina la Roland Garos  Când deja se accesau statisticile cu ediţiile precedente ale turneelor de Mare Şlem, în căutarea celor 10 înfrângeri în două seturi din ultimii trei ani. Halep a salvat meciul la mustaţă și s-a calificat în semifinalele competiției.Cu emoţii. Cu luptă.

Revenind la întâlnirea pe care a avut-o cu Svitolina iată ce a declarat jucătoarea noastră la conferința de presă :

„Ea domina meciul. La 2-5 m-am aşezat pe bancă şi mi-am spus că meciul este pierdut. Apoi, am început să mă relaxez, poate tocmai pentru că mi-am spus că totul este gata. Am schimbat ritmul. Am încercat să o fac să se mişte mai mult pe teren, să o fac să lase mai mult teren descoperit şi s-a înâmplat. Nu ştiu cum, dar am reuşit”

Gheorghe Hagi a ţinut să o felicite pe Simona Halep pentru calificarea în semifinalele de la Roland Garros pentru a doua oară în carieră, după o victorie dramatică, obţinută în faţa Elinei Svitolina, scor 3-6, 7-6(6), 6-0.

Antrenorul Viitorului a vizionat partida româncei şi a susţinut că diferenţa a fost făcută de experienţă. ”Am văzut meciul, s-a văzut experienţa mai mare a Simonei. Adversara ei a fost o jucătoare foarte bună, puternică, dar s-a văzu că ea are mai multă experinţă, a gestionat mai bine situaţia în momentele cheie, a revenit în acel moment dificil şi cu puterea ei şi talentul pe care îl are, a câştigat meciul”.

Ilie Năstase a anunţat că va fi prezent în tribună pentru a o susţine pe Halep, în cazul în care se va califica în finală. Hagi a precizat că nu are cum să fie prezent alături de ea la Paris deoarece de luni începe pregătirea cu Viitorul. ”Mă bucur foarte mult pentru ea, n-am cum să merg la finală, eu încep pregătirea de luni”, a încheiat Gică Hagi.

La ora apariției acestei ediții  Halep  a disputat partida  pentru un loc în finala turneului de la Roland Garros cu a doua jucătoare de pe lista capilor de serie – Karolina Pliskova.

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *