Unde mergem?

Noaptea Muzeelor la Castel

Hunedoara – Castelul Corvinilor şi Muzeul de Arheologie, Istorie și Etnografie Hunedoara vor fi deschise sâmbătă seara, cu ocazia Nopţii Muzeelor. De la ora 18,00 va avea loc Festivalul Luminii, iar de la ora 19,00 va fi vernisată Casa Breslelor. Vizitatorii vor putea vedea expoziţia de artă fotografică „Alchimii subiective” şi Lapidarul renascentist al Castelului Corvinilor. Evenimentele se vor încheia la ora 2,00.

Înscrieri la “Deva Music Star”

Deva – Festivalul de muzică pop pentru copii şi adolescenţi “Deva Music Star”, ediţia a IV-a, va avea loc la Deva în zilele de 2 şi 3 iunie. Înscrierile se pot face până în data de 20 mai 2017, pe adresa de email vali_ilyes@yahoo.com. Regulamentul festivalului poate fi consultat pe Ghidul Festivalurilor de muzică din România. Gala Laureaţilor va avea loc sâmbătă, 3 iunie 2017, la ora 17.00, în Piaţa Cetăţii din Deva, şi va fi urmată de recitaluri susţinute de Mihai Trăistariu, Daggu Project şi Mădălina Boroneanţ.

Flautul fermecat

Deva – Turneul “Flautul Fermecat”, cu flautistul Ion Bogdan Ștefănescu și pianistul Horia Mihail, va avea loc la Deva, luni, 22 mai, de la ora 19.00, la sala ”Pro Arte” a Colegiului Național ”Decebal” Deva. Cei doi muzicieni vor oferi publicului un program spectaculos, desfășurat sub genericul Clasic V.I.P. Melomanii vor avea ocazia să asculte cele mai frumoase lucrări din toate timpurile, compuse de Carl Philipp Emanuel Bach, Beethoven, Haydn, Francois Devienne și Mozart. Biletele pot fi achiziționate de la Centrul Cultural ”Drăgan Muntean” Deva, de luni până vineri, între orele 9-17, și sâmbătă, între orele 11-13. Prețul unui bilet este 20 de lei.

Bucurie în mişcare

Deva – Cea mai mare campanie de promovare a mișcării de masă din România vine la Deva, în Piaţa Unirii, în zilele de 20 şi 21 mai. Toţi locuitorii oraşului sunt invitați la distracție în aer liber, jocuri, concursuri și multe premii. Deschiderea evenimentului va avea loc sâmbătă, începând cu ora 9.00, în mai multe zone unde ne vom aduce aminte de jocurile copilăriei, dar şi de fotbal, tenis de masă, ski pe asfalt.

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *