Voie bună la Zilele comunei Râu de Mori

Autorităţile locale din comuna Râu de Mori au respectat tradiţia şi au organizat o nouă ediţie, a XII-a, a manifestării culturale „Zilele comunei Râu de Mori”.

Râu de Mori- Sute de oameni, localnici sau invitaţi, au luat parte la ediţia din acest an a manifestării „Zilele comunei Râu de Mori”. Evenimentul este aşteptat cu plăcere în fiecare an, în a doua duminică din luna iunie, pentru că autorităţile locale au grijă ca, de fiecare dată, să invite artişti cunoscuţi care să le ofere oamenilor un spectacol pe cinste.

Este şi cazul ediţiei din acest an, care a reuşit să arate că, deşi comuna nu-şi permite alocarea unor resurse importante pentru evenimente în aer liber, lucrurile se pot derula în cele mai bune condiţii. Au fost prezenţi la Râu de Mori cunoscutul interpret de folclor Cristian Pomohaci, un artist de mare valoare care a recunoscut că a venit cu mare plăcere să le cânte oamenilor de la poalele Retezatului.

Lorena, „Gruia Band” şi văru Săndel au completat, într-un mod fericit, evenimentul desfăşurat pe scena în aer liber ridicată de primărie pentru „Zilele comunei”. Alături de ei merită remarcată prestaţia unor artişti locali care au demonstrat că poporul român este un rezervor de talente.

„Ne bucurăm că putem spune că avem proiecte de investiţii în comună şi că viaţa concetăţenilor noşti este într-o continuă schimbare în bine. De aceea, cred că avem motive suficiente de bucurie. Anul acesta am respectat tradiţia ca, o dată cu hramul bisericii din Râu de Mori şi cu cel al Mănăstirii Colţ, să organizăm şi zilele comunei. În faţa căminului cultural am reuşit să aducem artişti cunoscuţi care au cântat pentru oamenii de aici. Eu cred că merită acest efort”, a spus primarul comunei Râu de Mori, Niculiţă Mang.

De altfel, primarul a menţionat că tradiţia se va menţine şi în anii viitori, încă de pe acum fiind făcute primele demersuri pentru ca ediţia 2018 să fie una mai bună şi mai interesantă.

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *