ŞTIRI LOCALE      

 

Bursa locurilor de muncă

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Hunedoara (AJOFM) organizează peste o săptămână (miercuri, 28 octombrie), la cererea pieţei muncii locale, o nouă ediţie a acţiunii Bursa Locurilor de Muncă. „Bursa se va desfăşura în Deva, Hunedoara şi Petroşani, între orele 9 şi 13.

Accident

Un bărbat din Orăştie este cercetat penal de poliţiştii din localitate pentru că, pe o trecere de pietoni din oraş, a acroşat cu maşina trei fete şi apoi a fugit de la locul accidentului.

În urma accidentului rutier a rezultat rănirea uşoară a celor trei minore, cu vârste cuprinse între 11 şi 15 ani. În cauză a fost întocmit dosar de cercetarea penală. Bărbatul a refuzat să fie testat cu aparatul alcooltest şi s-a opus recoltării de probe biologice la spitalul din municipiu. În urma verificărilor, poliţiştii au mai stabilit că maşina implicată în accident avea numere de înmatriculare expirate de o lună de zile şi, prin urmare, nu avea drept de circulaţie pe drumurile publice.

Proiecte Deva

Primăria Deva va definitiva, până la sfârşitul anului, un pachet de proiecte de investiţii în valoare de 180 de milioane de euro, eligibile pentru finanţări europene nerambursabile. O parte din consultanţa necesară pentru aceste proiecte va fi asigurată de specialişti ai Băncii Mondiale. Primarul municipiului, Petru Mărginean, a explicat că Primăria Deva are pregătite deja 24 de proiecte, estimate la 40 de milioane euro, care se referă la diverse lucrări de investiţii, de la finalizarea restaurării Cetăţii Deva, până la construirea unei parcări subterane sau extinderea iluminatului public.

În judecată

Nouă persoane din Haţeg şi localităţile învecinate au fost trimise în judecată pentru fraudă la vot. Cei nouă vor ajunge în faţa magistraţilor Judecătoriei Haţeg.

Toţi au fost acuzaţi de procurori că au votat de mai multe ori pe listele electorale suplimentare, cu prilejul organizării Referendumului naţional pentru demiterea Preşedintelui României din 29 iulie 2012.

Metoda Accidentul

Un bărbat din Bucureşti  a fost prins de poliţişti după ce a înşelat doi hunedoreni cu 9.000 de euro, prin metoda „Accidentul“. Bărbatul a folosit aceeaşi metodă de operare, le-a sunat pe victime pe telefonul fix şi le-a spus că un membru al familiei a avut un accident rutier grav în urma căruia a decedat o persoană şi are nevoie de bani ca să îi ajute să depăşească momentul nefericit. În urma reclamaţiilor depuse de cei doi păgubiţi, poliţiştii au început cercetările şi l-au prins pe individ. Acesta a fost arestat preventiv, fiind acuzat de înşelăciune.

 

 

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.