Atletism: Succese hunedorene la Bacău

În Sala Polivalentă din Bacău s-au desfășurat întrecerile din cadrul competiței atletice, Cupa 1 Decembrie, la care au participat și zece atleți de la CSȘ Hunedoara, care au obținut rezultate de excepție.

Cei zece tineri atleți de la CSȘ Hunedoara au urcat, cu toții pe podiumurile de premiere ale concursului de la Bacău, care s-a desfășurat pe două categorii de vârstă, res­pectiv juniori I și II comasați și juniori III, cucerind 15 medalii.
Medaliile de aur la juniori I+II au fost cucerite de către ștafetele feminine de 4X200 m și 4X400 m , avîndu-le, ambele, în componență, pe Sara Scurtu, Denisa Tibichi, Cezara Bucur și Petrina Pivniceru. Hunedoreanca Sara Scurtu a câștigat o medalie de aur în proba de 60 m , probă la care Petrina Pivniceru s-a impus, dar la juniori III, iar Adelin Pop,la aceeași categorie de vârstă (juniori III) a câștigat aurul în proba de 800m.
Tânărul atlet Adelin Pop a sosit al doilea la 1500 m, iar Anda Gheață a fost dublă medaliată cu argint la 200 m și la săritura în înălțime, ambii la juniori III, iar la juniori I+II Sara Scurtu a mai câștigat o medalie de argint la 200 m, același loc fiind ocupat și de ștafeta băieților de 4X200 m, compusă din juniopii Sebastian Duca, Andrei Salomia, Andrei Marian și, din nou, Adelin Pop.
Pentru clubul hunedorean medalii de bronz au mai câștigat junioarele III, Petrina Pivniceru la 200 m și Anda Gheață, în probele de aruncarea greutății și la 400 m, iar la juniori I+II, Sebastian Duca, la 200 m ca și ștafeta băieților de 4X200 m, în formula: Sebastian Duca, Andrei Salomia, Andrei Marian și Adelin Pop.
De remarcat faptul că deși hunedorenii se pregătesc doar pe pista de pe stadionul din municipiul Hunedoara sau pe alte locații nespecifice atletismului, ei sunt mereu printre cei care se află în fruntea ierarhiilor competițiilor naționale, spre satisfacția antrenorilor de la clubul hunedorean.

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.