Comuna Veţel- pe harta competiţiilor sportive mari

Administraţia locală din comuna Veţel este cunoscută pentru faptul că încurajează mişcarea sportivă de masă. Sunt zeci de evenimente pe care Primăria le sprijină, ceea ce este mare lucru în condiţiile în care sportul este văzut mai mult ca un consumator de resurse financiare, fără să fie apreciate beneficiile pentru sănătatea oamenilor, dar şi faptul că este un foarte bun vector de imagine pentru comunitatea locală.

Plecând de la aceste observaţii, este de salutat implicarea directă a Primăriei Veţel în organizarea, în premieră, a competiţiei Cyclocross Nation League – „Cupa Castrului 2018”, organizată pe o pistă specială, amenajată în satul Mintia. Este prima ediție a competiției organizată de Asociația Club Sportiv Micia din Vețel.

La linia de start s-au aliniat zeci de ciclişti din întreaga ţară, dornici să se lupte, de pe bicicletă, desigur, cu un teren accidentat amenajat special pentru această competiţie.

„Eu sunt mulţumit că am avut succes cu acest concurs. A fost un bun prilej pentru a ne face cunoscuţi, din nou. I-am urmărit pe sportivi, au avut de parcurs un traseu dificil. Ne bucurăm că vremea a ţinut cu noi şi am reuşit să organizăm o competiţie de ţinută. Vom continua să sprijinim sportul pentru că avem nevoie de oameni sănătoşi”, a declarat primarul comunei Veţel, Ioan Henţiu.

Concursul s-a încheiat la căminul cultural din Veţel, prilej cu care a avut loc şi o evocare a momentului Marii Uniri de la 1918, dar un spectacol folcloric.

Cyclocross-ul este o ramură a ciclismului în care sportivii aleargă pe biciclete speciale. Traseul de la Minitia a măsurat 2,5 kilometri.

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.