ECHILIBRU: Cu ocazia Centenarului am primit acasă, în cutiile poștale, felicitări

Felicitări de la cel care ne drăcuie, agresează jurnaliști, își trădează prietenii și colegii, este pictat pe pereții bisericii ca sfinții, își angajează familia ilegal, dă oamenii afară din serviciu, nu își onorează promisiunile electorale și a strâns o avere considerabilă ca social democrat, nimeni altul decât Nistor Laurențiu!

Dar din ce bani a plătit aceste felicitări? De la Parlament, Partid sau s-a „rezolvat altfel”? Întrebăm, pentru că o felicitare costă cel puțin 1 leu, iar dacă se face o comandă de 25.000 de bucăți, suma este considerabilă! Deci? Cine a plătit?

Aceste felicitări au fost semnate personal!? Noi zicem că nu! Este evident că politicianul cel mai controversat din județ nu se mai obosește de mult pentru oamenii simpli și dacă tot există la partid ștampilă pentru inducerea în eroare a hunedorenilor, de ce să nu fie și folosită?

Avem un mesaj pentru cei de la A.E.P. Domnilor, poate vă faceți datoria și începeți să îi controlați pe acești politicieni la modul serios (nu ca până acum și știți la ce facem referire în cazul P.S.D.), iar pentru tipografi e simplu, nu mai merge aşa, ci atenție la cum „rezolvați altfel”! Știm ce ați făcut în 2016!

Cristian GROS

2 raspunsuri
 1. marian
  marian says:

  Domnule Gros vad ca esti tare inversunat impotriva activitatii deputatului Nistor , despre el se poate spune ca in urma lui a ramas ceva bine facut pentru locuitorii comunei si ai judetului Hunedoara , dar in urma ta ce ramane mirosul de salubritatea Crizantema din Simeria pe care l-ai inspirat si ti- ajuns pana in cerebel rezultand din aceasta sindromul unui om nebun ( mostenire )

  Răspunde
 2. Andrei Popa
  Andrei Popa says:

  Ba Mariane tu chiar esti prost! Ce treaba ai tu cu dl Gros? El scrie la Accent si cu asta basta. Panfutie? Ce ramane dupa el? Nimic. E un 0 barat. Un nimeni care dupa ce nu va mai fi pe functie va fi scuipat pe strada. Este simbolul coruptiei si al parvenitismului, putregaiul judetului Hunedoara, deputatul Ciuma!

  Răspunde

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.