ECHILIBRU: Județul Hunedoara are 6 parlamentari P.S.D., care sunt plătiți anual cu peste 622,000 euro! Pentru ce?

2,880.000 lei, adică 622,030 euro ne costă ANUAL cei 6 parlamentari ai P.S.D. Hunedoara. În 4 ani sunt 2,488.120 euro.

Activitatea desfășurată de aceștia este greu de observat, fiind remarcați doar la numărătoarea lui Dragnea. Interesant este că, deși poporul și-a exprimat prin referendum dorința de a se reduce numărul parlamentarilor, acest lucru nu s-a întâmplat.

Ați putea spune că nu am dreptate, iar în acest caz vă rog să vă întrebați: cine este Sorin Marica și ce știți despre acesta?

Continuând calculul banului public irosit și analizând salariile nesimțite, indemnizațiile nemuncite din consiliile de administrație și pensiile special, vom vedea că există bani! Că există fonduri, doar că ele sunt direcționate în mod eronat!

Dacă vom realiza că indivizi ca Nistor și Bobora sunt „pensionarii” așezați pe funcțiile cele mai importante din județ și „ne conduc” fără a mai avea vreun scop în afara orgoliului de a stăpâni județul, ne vom da seama că nu avem nevoie de ei! Acești indivizi și-au demonstrat limita și este vital pentru locuitorii județului Hunedoara și pentru viitorul acestuia ca în 2020 să le oferim poziția fiziologic normal de pensionar-bunic!

Cristian GROS

3 raspunsuri
 1. Marian
  Marian says:

  Domnule esti de rasul curcilor , oare numai judetul Hunedoara are parlamentari ? Mai este o problema ,se apropie alegerile europarlamentare si prezidentiale , inscriete in cursa , esti, esti , campanie iti faci pe seama lui Nistor pe care pana mai cateva luni in urma il lingeai pe toate partile . Suuuces in alegeri !

  Răspunde
 2. Marian
  Marian says:

  Domnule esti de rasul curcilor , oare numai judetul Hunedoara are parlamentari ? Mai este o problema ,se apropie alegerile europarlamentare si prezidentiale , inscriete in cursa ,,destept ” esti, ,, frumos ” esti , campanie iti faci pe seama lui Nistor pe care pana mai cateva luni in urma il lingeai pe toate partile . Suuuces in alegeri !

  Răspunde

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.