ECHILIBRU: Tupeu de politician. Traseismul la putere sau ce e rău nu piere!

Este clar, județul Hunedoara nu avea nevoie de un administrator public, pentru că avea. Mai bine de doi ani, Dan Stoian și-a făcut treaba în mod onorabil, reușind să rezolve cu succes problemele județului. Și totuși, de voie, de nevoie a plecat! Nimeni din C.J. nu a spus de ce și ce s-a întamplat cu adevărat.

Președintele Mircea Bobora încă de la începutul mandatului a delegat atribuții celor doi vicepreședinți; aceștia își îndeplinesc îndatoririle și răspund pentru ceea ce fac, iar aceste atribuții au rămas!

Dar surpriză! Cu toate că nu era nevoie, a apărut Costel!

Costel Avram, administrator public! Cu un salariu nesimțit care trece de zece mii de lei, acesta se ocupă de… buget!

Adică omul despre care Nistor Laurențiu, președintele P.S.D. spunea într-o ședință de partid (la care am participat) „Voi nici nu știți ce a făcut Costel Avram în campania electorală pentru noi! Vreți să vă spun?” a ajuns să se ocupe de banul public? De bugetul Consiliului Județean Hunedoara?

Acum constatăm că Avram umblă fără rușine în teritoriu, stă lângă primarii P.S.D., se fotografiază cu aceștia și uită că, în realitate, în campania din 2016 el a fost în tabăra adversă, adică în P.N.L.!

Dacă vrea să spună că a ajutat P.S.D., înseamnă că recunoaște că este trădător, că a lucrat împotriva partidului din care făcea parte, adică împotriva P.N.L. și a lui Adrian David, omul care a crezut în el, aşa cum crede Nistor acum.

ȘI DACĂ SPUNE CĂ A AJUTAT P.S.D., SĂ SPUNĂ ȘI CUM!

În ce a constat ajutorul? Deoarece nimeni nu l-a văzut vreodată alături de partid, în acțiuni sau măcar la sediu până la câștigarea alegerilor.

Asta înseamnă tupeu, asta înseamnă politica hunedoreană, așa se face carieră, indiferent de cine e la putere. P.R.M., P.S.D., P.N.L. și, se pare, din nou P.S.D. Care P.S.D. se pare că are nevoie de steroizi pentru campania de anul viitor, mai ales că adevăratul motor al partidului, primarii și oamenii serioși care știau să își facă treaba, fug unde văd cu ochii, numai să nu audă de Nistor, Dăncilă și Dragnea.

Cristian Gros

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

10 + four =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.