FOTBAL: Gloria Geoagiu, campioană de toamnă în județul Hunedoara

Finalul turului de campionat din Liga  a IV-a de fotbal din județul Hunedoara a stabilit campiona de toamnă după desfășurarea ultimelor două jocuri restante.

În cele din urmă pe primul loc au terminat cei de la Gloria Proinstal Geoagiu, care au acumulat același număr de puncte ca și cei de la AS Aurul Brad, dar echipa din Geoagiu are  un golaveraj mai bun.
Ultimele două jocuri res­tante au asezat și clasamentul la final de sezon. Aurul Brad a întâlnit formația Universitatea Petro­șani, brădenii fiind favoriți și-au respectat blazonul și au învins cu 6-2, fără comentarii. Echipa din Valea Jiului rămâne pe ultimul loc al clasamentului și păstreaza calitatea de “lanternă roșie” în acest campionat.
În cea de a doua partidă restantă, Gloria Proinstal Geoagiu a întâlnit vicecampioana ediției trecute, Inter Petrila, care, după un început șovăielnic de competiție, și-a revenit spectaculos pe final de tur. Gazdele au condus cu 2-0 în min.15, goluri marcate de Cârdei și Constantin dar echipa din Petrila a reușit să egaleze, prin golurile marcate de Bicu și Duma. Apoi petrilenii, prin golurile înscrise de Duma și Câmpean, se distanțează și speră în victorie. Gloria Proinstal Geoa­giu a avut, însă, un final excelent și a reușit, întâi, să reducă din diferență prin Vârlan, pentru ca, în prelungiri, Vișan să transforme un penalty corect acordat, iar partida s-a încheiat cu un egal 4-4 care ajută echipa din Geoagiu să se situeze pe primul loc sfârșitul turului.
La finalul turului, Gloria Proinstal Geoagiu totalizează 26 de puncte, fiind urmată de Aurul Brad și Retezatul Hațeg. Returul, unul care se anuță a fi extrem de disputat, va începe în luna martie a anului viitor.

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.