FUTSAL: Autobergamo încheie anul pe primul loc

În Liga 1 de futsal,luni seară s-a desfășurat derby-ul etapei a XII-a, ultima programată în acest an calendaristic , formația deveană Autobergamo jucând pe terenul rivalei Informa­ti­ca Timișoara, ambele formații urmărind victoria.

Jucând excelent, echipa deveană s-a impus cu scorul de 4-1 (2-0), pe terenul formației timișorene, iar în urma acestui succes, Autobergamo încheie anul calendaristic în poziția de lider autoritar al clasamentului, cu un total de 29 de puncte.
“Această victorie, implicit locul 1 în campionatul națio­nal, este cadoul nostru de sărbători, pentru orașul Deva”, a declarat imediat după partida de la Timișoara, Dorin Popa, președintele celor de la Auto­ber­gamo.
În clasamentul primei ligi, echipa din Deva este urmată de United Galați(28 de puncte) și de Imperial Wet Miercurea Ciuc care a acumulat 25 de puncte .Informatica Timișoara se clasează pe locul patru cu 25 de puncte și caută antrenor deoarece Robert Lupu s-a hotărât să rămână doar selectioner al echipei naționale.
Sezonul regulat al Ligii 1 de futsal se va relua în a doua jumătate a lunii ianuarie, Autobergamo Deva urmând a evolua în deplasare, la FK Odorheiu Secuiesc, celelalte partide ale etapei a XIII-a fiind Imperial Miercurea Ciuc – Informatica Timișoara, Dunărea Călărași – Poli Iași, Gloria Buzău – Clujana Cluj și United Galați – Bukovina Vicov.

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.