GIMNASTICĂ: Devencele, pe podium în Austria, la Alpen Adria

Tinerele gimnaste legitimate la CNS Cetate Deva, recent medaliate la Campionatele Naționale individuale de gimnastică pentru junioare, componente ale grupei din programul “Țară, țară, vrem campioane!”, cantonante la Deva, au oferit un adevărat spectacol al performanței la cea de a 23-a ediție a tradiționalei competiții internationale Alpen Adria Cup, organizată de către KTC Klagenfurt.

Gimnastele de la Deva au cucerit majoritatea medaliilor puse în joc de către organizatori, reînodând astfel tradiția bunelor relații pe care CNS Cetate Deva le are de mai bine de 25 de ani cu clubul austriac KTC Klagenfurt. Gimnasta Amalia Ghigoarţă s-a impus prin evoluația ei la individual compus în concursul de la categoria a III-a câștigând medalia de aur cu un total de 46,233, fiind urmată de Ioana Danciu- 45,033 puncte, Timea Krisbai- 44,533 puncte, Adina Crişan- 43,500 puncte. Andreea Lucaciu s-a clasat pe locul VI, iar Luana Şerbănescu pe locul VII la această categorie.
Toate finalele pe aparate din competiția de la categoria a III-a au fost câştigate de fetele de la CNS Cetate Deva. La sărituri Adina Crişan s-a clasat pe primul loc cu o medalie de aur iar Timea Krizbaipe locul trei, la paralele a câștigat Ioana Danciu, urmată de Amalia Ghigoarță și Adina Crișan. Finala de la bârnă a fost câștigată de Amalia Ghigoarţă urmată de Ioana Danciu iar la sol locul I i-a revenit devencei Amalia Ghigoarţă, urmată de către colegele ei, Timea Krisbai şi Luana Şerbănescu.
Competiția de la Klagenfurt a reunit la start 58 de gimnaste din 10 țări, sportivele din Deva (însoțite de prof. Lucian Sandu, Olivian Guga și Sorin Tolteanu) fiind printre favoritele acestei ediții.
Menționăm că deplasarea la acest turneu a fost susținută de către Primăria municipiului Deva care a sprijinit din punct de vedere financiar proiectul depus de către Asociația Județeană de Gimnastică pentru participarea la acest concurs internaţional. (Foto: arhivă)

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.