Goscom Orăştie – nou utilaj pentru intervenţii la infrastructura de apă şi canalizare

Operatorul public de apă şi canalizare din municipiul Orăştie – Activitatea Goscom, se pregăteşte pentru a face faţă provocărilor pe care le aduce în faţă noua tehnologie.

De aceea, programul de investiţii al companiei de apă este unul care are ca scop îmbunătăţirea condiţiilor de muncă pentru oameni, dar şi scurtarea timpilor de intervenţie în cazul unor avarii.

Potrivit directorului Nicolae Timariu, Activitatea Goscom Orăştie are în plan achiziţia unui echipament nou pentru intervenţiile la reţelele de canalizare. Practic, cu ajutorul tehnologiei, locul unde sunt prezente spărturi în reţea va fi identificat şi monitorizat cu ajutorul unei camere video speciale. Acest lucru va permite ca timpii de intervenţie să fie redus foarte mult pentru că se elimină vechile proceduri prin care zona unei avarii se stabilea în urma mai multor analize care necesitau timp.

Activitatea Goscom Orăştie demonstrează astfel, încă o dată, că acolo unde există interes pentru comunitate se pot realiza lucruri bune cu bugete rezonabile.

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.