Judo: SCM DEVA locul 5 în EUROPA LEAGUE

La București au fost programate și s-au desfășurat întrece­rile din cadrul Europa League Cluburi – feminin, la care a luat startul și echipa Sport Club Municipal Deva.

Formația deveană pregă­tită de Ramona Enache și Mugurel Ciușcă în următoarea componență: Alexandra Pașca (a evoluat la categoria 52 kg), Ana Melnik(52 kg), Yutaka Kitaoka (57kg), Paraschiva Șincari(57 kg),Shoko Ono (63 kg), Bianca Marton(63 kg), Honoka Araky (70 kg), Daria Biriș (70kg) și Cristina Sărbuleț (+70 kg) a reușit o bună performanță la aceste întreceri europene, luptătoarele din municipiul Deva clasându-se la finalul competiției pe un onorant loc V.
Mentinăm că în primul tur echipa SCM Deva a trecut cu scorul de 3-2 de AJ Limoges (Franța) intrând în semifinală unde a cedat la limită cu scorul de 2-3, în fața echipei ESBM Blanc-Mesnil (Franța).
În finala mică, cea care a stabilit locurile 3-5 la această ediție, judoka din formația deveană au fost învinse cu scorul de 4-1 de către sportivele din echipa din Rusia, Ratiborets, SCM Deva ocupând în final locul 5.
Competiția de nivel European al cluburilor a fost clar dominată de echipele din Franța, ele reușind să ocupe primele trei locuri, RSC Champigny fiind urmată în clasament de ESBM Blanc-Mesnil si de SGS Judo, ultima la egalitate cu Ratiborets din Rusia. (Foto: arhivă)

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.