Lucian Heiuş: Doi ani de mandat şi zeci de propuneri legislative

Deputatul liberal Lucian Heiuş face un bilanţ succint al celor doi ani de când activează în Parlamentul României. În lista sa sunt incluse 68 de proiecte legislative, moţiuni, luări de cuvânt, toate pentru a-i reprezenta mai bine pe cei care l-au ales în cel mai înalt for legislativ al ţării. Nu în ultimul rând, în calitate de parlamentar al PNL, deputatul Lucian Heiuş a desfăşurat o activitate de opoziţie constructivă, în care a sancţionat greşelile celor de la putere.

„Dragi hunedoreni, 
În luna decembrie a acestui an se împlinesc doi ani de când, prin votul dumneavoastră, am fost ales deputat în Parlamentul României.

Pe această cale vă mulţumesc, din nou, şi vă asigur de toată consideraţia mea.
Am plecat în Parlamentul României cu planuri şi gânduri bune pentru judeţul nostru. După doi ani, realitatea vieţii parlamentare mi-a demonstrat că, deşi avem bune intenţii, atunci când ai o majoritate parlamentară nocivă pentru ţară (PSD-ALDE), duci o bătălie incredibil de grea. Totuşi, rolul şi rostul opoziţiei este de a lupta, iar noi, Partidul Naţional Liberal, vom lupta până la capăt cu această gaşcă condusă de Liviu Dragnea.
În ceea ce mă priveşte, din septembrie 2018 am devenit vicelider la Grupul parlamentar al Partidului Naţional Liberal. Fac parte, de asemenea, din Comisia permanentă pentru buget, finanţe şi bănci a Camerei Deputaţilor. Coordonez la Bucureşti Comisia de buget şi politici fiscale a PNL.
Am fost ales preşedinte al PNL Hunedoara în anul 2017.
Sunt desemnat în Grupuri de prietenie cu Parlamentele altor state, respectiv:
Grupul parlamentar de prietenie cu Mongolia (secretar), Grupul parlamentar de prietenie cu Republica Cehă, Grupul parlamentar de prietenie cu Republica Uruguayului (preşedinte).
În perioada menţionată am iniţiat 68 de propuneri legislative, din care 4 au fost promulgate de Preşedintele României şi au devenit legi; am avut 18 luări de cuvânt; 18 moţiuni depuse împotriva Guvernului; 6 declaraţii politice; 3 întrebări şi interpelări. Am deschise încă de la începutul mandatului Birouri parlamentare în Deva, Orăştie, Brad şi Simeria. De asemenea, ţin audienţe şi în municipiul Lupeni”.
Lucian Heiuş, deputat PNL de Hunedoara

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.