Sportivii de la CNS CETATE DEVA pe podium la Arad

Sportivii judoka legitimați în cadrul secției de la CNS Cetate Deva, pregătiți de Daniel Gârbovan și Constantin Vasiliu au participat la o competiție internațională de tradiție, la Arad, organizată la finalul săptămânii trecute.

Sâmbătă s-a desfășurat Cupa CSM Arad pentru categoriile de vârstă sub 14 ani , la care sportivii deveni au fost printre evidențiați ei înre­gistrând următoarele rezultate: la categoria U12: Alexandru Glodean loc 1, Maria Păcurar și Andreas Schulleri Andreas, locul II iar la U 14 ani Raluca Cadar s-a situat pe locul I , Mate Robert locuI III, iar Bogdan Denșoreanu locul V.
Duminică, tot la Arad, în prima parte a zilei s-au desfășurat întrecerile etapei a 4-a EuroLiga sportivi sub 16 ani, competiție la care participă cluburi din patru țări Serbia, Croația, Ungaria și România. Sportivii deveni au obținut următoarele rezultate: –Larisa Cadar locul I, Sergiu Vancea –locul III iar Andreea Hojda s-a situat pe locul V. În a doua parte a zilei de duminică s-a desfășurat Ziua Judoului Arădean pentru sportivi sub 18 ani, unde David Ionuți s-a clasat pe locul 1, Ana Maria Cismaș pe locul II, pe locurile trei s-au clasat Alexandru Ilie și Larisa Cadar iar pe locul V Ionuţ Ilie.
„Cu această competiție s-a încheiat anul competițional 2018, an în care sportivii de la CNS Cetate Deva au obținut un număr de 19 medalii la competițiile oficiale, campionate naționale, bifând și trei campionate balcanice şi două cupe europene. Din păcate vacanța este scurtă, o parte dintre sportivi încep pregă­tire de iarnă în primele zile ale noului an , într-un canto­nament la munte, pregătire pentru primele competiții oficiale și de obiectiv din luna februarie” a declarat prof. Gârbovan Daniel.

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.