„Top 100 Români de Pretutindeni”, care au excelat în 10 domenii, premiați la Alba Iulia

Romanian Business Leaders (RBL), una dintre cele mai importante organizații ale mediului de afaceri, a început selecția pentru „Top 100 Români de Pretutindeni”, un proiect în care sunt premiați 100 de români din afara țării care au excelat în 10 domenii cheie și care își doresc să se implice și în dezvoltarea economică, culturală și socială a României.

„Într-o perioadă în care Diaspora este blamată, toți românii sunt rugați să se implice în promovarea decentă a persoanelor de succes de pretutindeni, care merită să fie aplaudate, în cadrul unei gale de premiere, ce va avea loc pe 5 octombrie 2018 la Alba Iulia, la summitul RePatriot. Inițiativa RePatriot a Romanian Business Leaders are ca scop conectarea cât mai bună a românilor plecați cu Țara și inspirarea și atragerea celor cu spirit antreprenorial să facă afaceri acasă”, potrivit unui comunicat al Repatriot. „Top 100 Români de Pretutindeni”, aflat la a treia ediție, își propune să-i sărbătorească pe românii exemplari, inspiraționali și de succes din comunitățile de peste hotare. Proiectul identifică și celebrează 100 de români de pretutindeni care au excelat în 10 domenii cheie, care își doresc să se implice în dezvoltarea economică, culturală și socială a României.

Toți românii din țară și de peste hotare au posibilitatea să nominalizeze online candidați pentru a fi incluși în Topul 100 Români de Pretutindeni. La cea de-a treia ediție a Summitului RePatriot, din 4-7 octombrie 2018, de la Alba Iulia, vor fi premiate următoarele categorii de români remarcabili: Profesioniști și lucrători foarte buni (“meseriașii României”) în domenii tehnice, vitale pentru economie: construcții, agricultură, transporturi etc, Manageri care conduc afaceri, departamente și echipe peste hotare, Educatori și profesori care își aduc contribuția în grădinițe, școli și universități, Medici care profesează și se implică în spitalele de peste hotare, Oameni de știință inovatori care au rezultate în domenii cheie ale viitorului, Artiști de succes care inspiră alți români de peste hotare, Avocați, funcționari și specialiști în administrație, Sportivi cu rezultate notabile în comunitățile în care profesează, Lideri religioși cu activitate pastorală, socială și culturală remarcabilă și antreprenori de succes care au dezvoltat afaceri peste hotare./www.alba24.ro

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

1 × 2 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.