.

110 ani de istorie şi tradiţie la CS CFR Simeria

Sărbătoare mare la Simeria ocazionată de aniversarea a 110 ani de la înființarea CS CFR Simeria. Mulți invitați au fost prezenți la acest eveniment din viața comunității, clubul simerian fiind unul dintre cele mai vechi din zona noastră.

Evenimentul a fost marcat de lansarea Imnului traditional al clubului CS CFR Simeria realizat de Alexandru Bari și a unei cărți de statistică și nu numai, legată de cei 110 ani de activitate sportivă și orașul ceferist. Primarul orașului, Emil Ioan Rișteiu și președintele clubului CFR Simeria Vasile Hrițac, au fost cei care au salutat prezența invitaților la evenimenul sime­rian iar cunoscuții fotbaliști Miodrag Belodedici și Jean Vlădoiu au reprezentat la acest moment aniversar, Fe­derația Română de Fotbal și au prezentat un mesaj din partea președintelui acestui for, Răzvan Burleanu. Au urcat pe scenă pentru a transmite mesaje, antrenorii emeriți Ioan Mătăsaru și Ștefan Bereg­szaszy, veteranul Gheor­ghe Baciu, fost jucător la CFR Simeria, decanul de vârstă al clubului.
La evenimentul de sâmbătă au fost prezenți, de asemenea, Lorincz Szell directorul exe­cutiv al DJST Hunedoara și Cristian Petrean,președintele AJF Hunedoara, Maria Cosma- fostă sportivă în cadrul clubului, Silviu Bogdan de la FC CFR 1907 Cluj, Florinel Luță re­prezentant CS U Craiova și fost fotbalist la CFR Simeria, fostul arbitru internaţional Ioan Danciu și foști președinți ai clubului sau secțiilor de performanță de la CFR Simeria.
Tuturor le-au fost înmânate diplome aniversare și în­sem­ne cu sigla clubului simerian iar celor din sală le-au fost asigurate de asemenea insig­ne­le aniversare, cartea lansa­tă, alte obiecte promoționale legate de evenimentul care a continuat la Stadionul din localitate cu două partide de fotbal susținute de către echipele U 11 și U 13 de la CFR 1904 din Cluj Napoca și CFR Simeria.
La finalul evenimentului au fost acordate medalii, trofee și alte premii componenților celor două echipe, antrenorilor, tehnicienilor dar și pentru sportivii participanţi la concursul #110 (șut și gol, procedee la karate, coșuri marcate, aruncări,) unor persoane cu dizabilităţi din oraș, participante la evenimentele sportive din oraș.
Celor mai tineri 110 spor­tivi din cadrul clubului sime­rian li s-a predat, simbolic, ştafeta performanței și de la ei se așteaptă conti­nuarea tradiției sportive în viitor.

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate