A dispărut de la domiciliu. Cine îl vede e rugat să sune la 112

În data de 08.10.2019, în jurul orei 12:00, Poliția Municipiului Petroșani a fost sesizată de un bărbat din localitate cu privire la faptul că „nu mai știe nimic” despre fratele său, Catrina Doru-Emilian (foto), de 49 de ani, din Petroşani.

Reclamantul a declarat faptul că s-a întâlnit cu fratele său în luna august 2019 iar ulterior, fiind plecat la muncă în străinătate, a aflat că fratele său ar fi fost găsit decedat, pe raza municipiului Petroșani.

Din verificările efectuate, poliţiştii au stabilit că bărbatul de  49 de ani nu are o locuință stabilă, a avut mai multe internări diferite unități medicale și ultima dată a fost văzut în municipiul Petroșani la jumătatea lunii septembrie 2019.

Semnalmentele bărbatului căutat de poliţişti sunt următoarele:  înălțime 1,80-1,85 m, greutate aproximativ 60 kg., constituție astenică; fața ovală, cu pomeții proeminenți; păr șaten spre blond, tuns scurt, într-o parte, ochi căprui, nas și buze normale. Este posibil să fie îmbrăcat cu o geacă de fâș de culoare neagră, blue-jeans și o pereche de pantofi sport. Este bolnav de psoriazis, având pe față și pe corp semnele acestei boli, mâna dreaptă prezintă paralizie și se deplasează foarte greu.

Poliţiştii au demarat o serie de activităţi investigative şi de căutare a bărbatului, activităţi care continuă şi care vor fi extinse prin măsura urmăririi naţionale.

Persoanele care deţin informaţii utile depistării celui în cauză, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze numărul unic de urgenţă 112.

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.