.

”Accent Media” şi România, la ceas aniversar!

Au trecut 13 ani de când a văzut lumina tiparului prima ediție a ziarului ”Accent Media”. Parcă a fost ieri, 1 Decembrie 2006! Atunci, un vis a devenit realitate.


Plămădit din dorința de a spune adevărul despre realitatea românească și nu nu­mai, ziarul ”Accent Media” a devenit un fanion al presei independente în peisajul cuvântului scris și, mai nou, al mediului online. Cu un impact de peste 300 000 de cititori lunar, ziarul online și ediția tipărită se înscriu pe un drum drept, de succes, în peisajul presei românești postdecembriste. Un drum al respectului pentru adevăr, pentru semenii noștri și nu în ultimul rând, acela de promovare a valorilor locale și naționale.
În cei 13 ani de când intrăm în casele cititorilor noștri, fie prin cuvântul scris sau prin mediul virtual, ne-am străduit să vă fim aproape, să fim vocea Dumneavoastră, atunci când cineva v-a călcat în picioare demnitatea sau drepturile și libertățile cetățe­nești. Nu ne-a fost ușor și nu ne va fi, pentru că nu suntem aserviți nimănui. Nu suntem ”trompeta” de ima­gine a unor politicieni, care, dacă s-au văzut într-un scaun de demnitar, se cred și capabili. Și care împrăștie bani la diverse publicații pentru a le construi o imagine de îngeri! Noi, vom rămâne fideli adevărului și bunului simț, așa cum am fost de la prima ediție a ziarului.
În toată această perioadă, am oferit cu titlu gratuit câteva milioane de ziare, pentru ca și cei năpăstuiți de soartă să se bucure de informații utile din urbea în care trăiesc.
Dragi cititori ! Ar fi multe de spus despre cei 13 ani ! Am putea scrie romane. Poate într-o zi, vom face și acest lucru. Dar până atunci, cel mai frumos gând se îndreaptă spre Dumneavoastră. Spre cei care ne sunt alături în fiecare zi. Și ne bucurăm că numărul acestora este în mare creștere. Drept pentru care, vă asi­gu­răm de tot respectul și pre­țuirea noastră.
Iar pentru că suntem în prag aniversar – 13 ani cu Accent Media și 1 Decembrie – Ziua Națională a României – îngăduiți-mi să Va adresez, dragi cititori, în numele Echipei Accent Media, cele mai alese gânduri de bine, să Vă bucurați de zile frumoase, pline de bucurii și împliniri.
Mulțumesc, de asemenea Echipei ”Accent Media”, fără de care nu am fi putut face atât de multe lucruri minunate. O echipă de oameni devotați adevărului și cuvântului scris.
La Mulți Ani Români! La Mulți Ani ”Accent Media” !
Cornel Poenar, Președinte

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate