.

Accident de circulaţie soldat cu o victimă, la Vălişoara

În data de 08.12.2019, la ora 23:06, Poliţia Municipiului Brad a fost sesizată prin SNUAU 112, despre faptul că pe DN 76, E 79, pe raza localității Vălișoara, a avut loc un accident de circulaţie soldat cu o victimă.

La faţa locului, poliţiştii au identificat un bărbat în vârstă de 32 de ani, care a declarat că, în timp ce conducea autoturismul prietenului său, pe DN 76, E 79 din direcţia Deva-Brad, pe raza localității Vălișoara, într-o curba deosebit de periculoasă la stânga, datorită faptului că nu a adaptat viteza la condițiile de drum, a pierdut controlul autovehiculului și a ieși în afara părții carosabile, răsturnându-se în șanțul de pe partea dreaptă a sensului de deplasare.

În urma accidentului, a rezultat vătămarea corporală ușoară a prietenului său în vârstă de 32 de ani, în calitate de pasager al autoturismului implicat în accident.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatului alcooltest, rezultatul fiind negativ, fiindu-i recoltată o mostră biologică de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Persoana rănită a fost transportată la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate şi pentru investigații amănunțite.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru infracțiunea de  vătămare corporală din culpă.

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate