.

Activitate socială pentru persoanele vârstnice cu ocazia zilei de 8 Martie

Vineri, 8 martie 2019, cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Gurie, Episcopul Devei și al Hunedoarei, Sectorul Social al Centrului Eparhial a organizat o activitate pentru un grup de persoane vârstnice.

Această activitate are ca scop sprijinirea persoanelor vârstnice pentru a-și menține statutul de membrii deplini și activi ai comunității, prin participarea la activități de socializare și petrecere a timpului liber.

Obiectivul acestor evenimente este insuflarea unei stări de bucurie în sufletele persoanelor vârstnice care se simt singure, stimularea şi dezvoltarea stimei de sine, a respectului pentru toate persoanele, conştientizarea de către copii a nevoii de iubire şi respect a persoanelor vârstnice, stimularea comunicării între generații, precum și ajutorarea persoanelor vârstnice care se află în situații vulnerabile.

În cadrul întâlnirii, copii de la Colegiul Tehnic Energetic „D. Hurmuzescu” din Deva, Corpul 2, sub îndrumarea și cu implicarea doamnei profesoare Petronela Luncan, din dorinţa de acorda importanţa şi atenţia cuvenită persoanelor vârstnice, au venit să aducă o rază de soare și au bucurat sufletul acestora cu  flori și cântece, cu ocazia zilei de 8 Martie.

Colaborarea între generații creată prin acest parteneriat a condus atât la dezvoltarea unor relaţii profesionale, cât şi personale, copiii fiind încântaţi de prezenţa vârstnicilor, iar aceștia se simt apreciaţi de cei tineri.

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate