.

Activitatea Goscom Orăştie: Cel mai bun an pentru operatorul regional de apă

Cu o cifră de afaceri în sumă de 6,5 milioane lei, operatorul regional de apă Activitatea Goscom Orăştie poate spune, fără tăgadă, că a avut cel mai bun an din activitatea sa. S-au realizat investiţii importante din surse proprii şi s-a reuşit construirea unui sediu propriu.

„A fost cel mai bun an din activitatea companiei. Am reuşit să facem investiţii în valoare de 365.000 de euro, din surse proprii. Cea mai mare se referă la achiziţia, în leasing, a unei autovidanje moderne, în valoare de 210.000 euro. Acest utilaj complex este dotat cu cameră video pentru a putea vedea conductele din interior şi să putem identifica, foarte uşor, locul unei avarii. De asemenea, pentru activitatea de transport a echipelor de intervenţie am cumpărat două maşini prin programul Rabla Plus. Cu aceste autovehicule vom putea interveni rapid acolo unde este nevoie”, a spus directorul Activitatea Goscom Orăştie, Nicolae Timariu.

Potrivit acestuia, pe lista de achiziţii s-a mai aflat un buldo-excavator şi alte lucrări de investiţii necesare pentru construirea noului sediu al societăţii.

La capitolul activitate, trebuie notat şi faptul că, în ultimii trei ani, operatorul public a reuşit să reducă pierderile de la 68% la 42%, iar viitoarele investiţii preconizate pentru anul 2020 vor determina o nouă scădere.

Operatorul regional de apă Activitatea Goscom Orăştie numără peste 35.000 de abonaţi în municipiul Orăştie şi comunele Turdaş, Orăştioara de Sus, Rapoltu Mare şi Mărtineşti, iar preţul apei furnizate este cel mai mic din ţară, adică 2,85 lei/mc.

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate