.

Activitatea Goscom Orăştie – investiţii în utilaje performante

Activitatea unei firme cum este Activitatea Goscom Orăştie nu se poate realiza la un nivel suficient de înalt calitativ fără echipamente şi utilaje specializate. De aceea, managementul operatorului regional de apă a decis ca lista de achiziţii pe acest an să aibă în atenţie utilaje de mare capacitate, cu ajutorul cărora să se poată interveni imediat şi eficient acolo unde este nevoie.

„În cazul Activitatea Goscom Orăştie, pe lista de investiţii sunt cuprinse un buldoexcavator, un excavator şenilat de 3,5 tone şi o maşină de transport de 5,5 tone, prevăzută cu graifer şi benă rabatabilă”, a explicat directorul companiei publice, Nicolae Timariu.

Potrivit acestuia, pentru achiziţia echipamentelor necesare, atenţia a fost îndreptată spre fonduri din programele guvernamentale, europene sau de la bugetul propriu.

Cele mai importante finanţări aflate în atenţia conducerii Activitatea Goscom sunt fondurile europene, unde au fost depuse deja cereri de finanţare pentru achiziţia unor maşini şi utilaje de intervenţie noi.

„Fondurile europene ne permit să accesăm finanţări în care putem acoperi 70% din costul total al unui utilaj nou. Diferenţa este asigurată sub forma cofinanţării din diverse surse”, a explicat directorul operatorului regional de apă şi canal pentru Orăştie şi localităţile învecinate.

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate