.

AGREMENT, ODIHNĂ, TRATAMENT

La orice vârstă ideea generoasă de petrecere a „vacanței” sub genericul „agrement, odihnă, tratament” poate deveni o pasiune în a se stabili locația de popas cu bilet de tratament, prin Casa Județeană de Pensii Deva-Hunedoara, într-o stațiune balneoclimaterică din țară.

Care sunt stațiunile pe tipuri de boli, pentru anul 2019, cu factori naturali de cură și frumuseți ale meleagurilor, am aflat de la Florin Cătălin OLAR, în calitatea sa de director executiv și care ne-a declarat în exclusivitate:

– Și pe linia repartizării biletelor de tratament, noi încercăm să fim alături de pensionari, să-i sprijinim, să avem un dialog cu aceștia, rodnic, cu responsabilitate.

Dorim de fiecare dată să le oferim un legământ de sprijin printr-un limbaj comun al aspirațiilor lor, majoritatea fiind dornici de factori balneari și climaterici, de o combinare a curei balneare cu un concediu plăcut.

Iată și stațiunile pe tipuri de boli: BOLI REUMATISMALE (Geoagiu, 1 Mai Oradea, Lacu Sărat, Băltărești, Amara, Felix, Herculane, Ocna Șugatag),  BOLI DIGESTIVE (Buziaș, Covasna, Tușnad, Vatra Dornei, Slănic Moldova), BOLI CARDIOVASCULARE (Buziaș, Covasna, Tușnad, Vatra Dornei), BOLI REUMATISMAL-GINECOLOGICE (Amara, Eforie Nord, Saturn, Neptun, Techirghiol), BOLI GINECOLOGICE- REUMATOLOGICE (Sovata), BOLI REUMATISMAL-CĂI RESPIRATORII (Govora, Slănic Prahova, Târgu Ocna), BOLI-NEVROZĂ (Moneasa), BOLI DIGESTIV-REUMATISMALE (Căciulata).

Aș mai dori să notați și faptul că pentru anul 2019 au fost solicitate și înregistrate până acum peste 3 076 cereri și au fost repartizate peste 1 167.

Ioan Vlad, Georgeta-Ileana Cizmaș

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate