.

Aleargă în Cetate Noaptea!

Asociația Club Sportiv Sport și Anduranță în parteneriat cu Primăria Municipiului Deva organizează în data de 18 mai 2019, evenimentul sportiv ,,888runup Aleargă în Cetate Noaptea”.

Evenimentul este un concurs de alergare pe cărările din jurul Cetății Deva și prin Cetate și se adresează tuturor categoriilor de vârstă care iubesc mișcarea.

Startul competiției care se va desfășura pe timpul nopții, la lumina torțelor, va fi dat la ora 21:15, din Parcul Cetății Deva.

Competiția va avea două secțiuni:

– traseul scurt: distanță 2,7 km (va consta în parcurgerea unei ture în exteriorul Cetății și o tură în interiorul Cetății prin urcarea treptelor);

– traseul lung: 5 km (va consta în parcurgerea traseului scurt și a trei ture în interiorul Cetății, astfel că la final, competitorii vor însuma urcarea a aproximativ 900 de trepte).

Categorii de vârstă:

  • 10-13 ani
  • 14-15 ani
  • 16-17 ani
  • 18-29 ani
  • 30-39 ani
  • 40-49 ani
  • peste 50 de ani

Fiecare categorie de vârstă trebuie să aibă minimum trei participanți, în caz contrar vor participa la o categorie superioară.

Minorii cu vârsta mai mică de 14 ani pot participa la eveniment doar însoțiți de către un adult, în numele căruia se face înscrierea și care semnează declarația pe proprie răspundere pentru minor.

Minorii cu vârsta între 14-17 ani vor putea participa doar cu acordul scris al unui părinte sau tutore.

Participanții trebuie să aibă echipament corespunzător alergării prin pădure și o lanternă frontală. Înregistrarea timpului de alergare se va face prin cip electronic.

Toți participanții la competiția sportivă vor avea parte de mici surprize din partea organizatorilor. Primii trei câștigători de la fiecare categorie, feminin și masculin vor fi premiați.

Cei care doresc să participe la acest eveniment sportiv se pot înscrie online pe: www.888runup.ro, unde vor găsi mai multe detalii legate de concurs (regulament, program etc.).

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate