.

Anchetă CNAIR după prăbușirea grinzilor unui pod pe șantierul Autostrăzii Sebeș-Turda, lângă Teiuș

Incidentul petrecut miercuri pe șantierul Autostrăzii Sebeș-Turda, în care două grinzi de beton s-au prăbușit în gol, la puțin timp după ce au fost montate, a intrat în atenția Ministerului Transporturilor. Va fi constituită în regim de urgență o comisie de cercetare CNAIR pentru investigarea condițiilor în care s-a petrecut acest incident.

Potrivit Ministerului Transporturilor, ministrul Răzvan Cuc l-a convocat pe directorul CNAIR, Narcis Neaga și i-a solicitat constituirea, în regim de urgență, a unei comisii care se va deplasa la fața locului pentru a cerceta împrejurările în care a avut loc incidentul din 29 mai, de pe șantierul Autostrăzii Sebeș-Turda, la supra traversarea DN14B.

Reamintim că un muncitor a căzut de la 5,5 metri, după ce grinzile s-au prăbușit în gol. Accidentul s-a petrecut miercuri, în jurul orei 14.00, pe șantierul autostrăzii A 10 Sebeș-Turda, la podul ce se construiește peste drumul dintre Teiuș și Blaj.

”Din primele cercetări efectuat de polițiști împreună cu reprezentanți ai Inspectoratului Teritorial de Munca Alba a rezultat că un muncitor, în vârstă de 28 de ani, angajat al unei societăți comerciale care executa lucrări pe șantierul autostrăzii, în timp ce executa lucrări pentru montarea unei grinzi de beton, s-a dezechilibrat și a căzut de la o înălțime de 5,5 metri”, a transmis IPJ Alba. Bărbatul a rămas internat în spital.

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate