.

Aproape o sută de sancţiuni aplicate de poliţiştii locali în municipiul Hunedoara, într-o săptămână

În săptămâna 16.09.2019 – 22.09.2019, Poliția Locală Hunedoara a participat la mai multe acțiuni, aplicând un număr total de 91 de sancțiuni contravenționale, unele dintre acțiuni desfășurându-se împreună cu Poliția municipiului Hunedoara, astfel:

În domeniul curățeniei orașului și protecției mediului, au fost sancționate un număr de 5 persoane pentru depozitarea diferitelor deșeuri în alte locuri decât cele special amenajate, inclusiv firma de salubritate, S.C. BRAI CATA S.R.L. (amendată cu suma de 50.000 de lei) și un număr de 6 persoane pentru neluarea măsurilor de igienizare a terenurilor aflate în proprietatea acestora.

În vederea asigurării unui climat de comerț civilizat, pentru siguranța cetățeanului, s-au organizat acțiuni în piețele din municipiul Hunedoara în urma cărora s-au aplicat sancțiuni contravenționale astfel: 4 sancțiuni contravenționale pentru depozitări de marfă pe spațiul de acces din piețe, 4 sancțiuni contravenționale pentru comercializarea de produse fără autorizație specială de procesare a produselor, 4 sancțiuni contravenționale pentru lipsa unor înscrisuri, la acțiunile desfășurate participând și lucrători de la Poliția Economică.

În domeniul ordinii și liniștii publice au fost organizate acțiuni comune cu Poliția municipiului Hunedoara pe raza municipiului, având drept scop asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică, depistarea persoanelor care consumă droguri sau substanțe etno-botanice, depistarea minorilor care consumă alcool sau vagabondează.

Astfel au fost legitimate un număr de 176 de persoane, fiind depistați în baruri mai mulți minori care consumau băuturi alcoolice, aceștia fiind sancționați, inclusiv persoanele care au servit alcool acestora.

Au fost aplicate un număr de 41 sancțiuni contravenționale pe linie de ordine publică și un număr de 27 sancțiuni contravenționale aplicate pe linie de circulație rutieră.

Urmare a acțiunilor întreprinse au fost depistate un număr de 6 persoane asupra cărora au fost găsite substanțe suspecte de a fi cu efecte psihoactive, urmând ca organele abilitate să efectueze cercetări.

În perioada următoare, Poliția Locală va continua aceste acțiuni pentru a asigura un climat de ordine și siguranță publică, potrivit competențelor stabilite prin lege.

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate