.

Asociaţia ACS 4 x 4 Travel şi pompierii orăştieni, sprijin pentru salvarea unei femei bolnave

Cooperare a pompierilor salvatori orăştieni şi voluntarilor asociaţiei off road ACS 4×4 Travel pentru asistarea medicală a unei femei aflată într-o zonă izolată a judeţului Hunedoara.

Dureri intense in zona toracelui au determinat-o pe o femeie din satul hunedorean Ludeştii de Sus să cheme în ajutor pompierii Detaşamentului Orăştie. Satul situat într-o zonă pitorească dar foarte greu accesibilă, la frontiera Parcului Natural Grădiştea Muncelului Cioclovina, i-a determinat pe pompieri să solicite sprijinul voluntarilor asociaţiei off road ACS 4×4 Travel Orăştie.

Echipele de pompieri şi voluntari au făcut joncţiunea cu operativitate şi au parcurs aproximativ 7 km în autoturismul de teren. Până la casa femeii aflată în suferinţă salvatorii au mai mers peste un kilometru pe jos.

Sosirea în timp util la caz şi îngrijirile medicale eficiente au generat stabilizarea stării pacientei, care a fost transportată la spital pentru investigaţii suplimentare.

Mulţumim voluntarilor Asociaţiei ACS 4×4 Orăştie pentru implicarea, alături de noi, în efortul de ajutorare al semenilor aflaţi în situaţii dificile!

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate