.

ATLETISM: Juniorii din județul nostru medaliați la naționale

Sala de atletism din municipiul Bacău a găzduit, recent, întrecerile din cadrul ediției 2019 a Campionatelor Naționale de Atletism și Probe Combinate pentru juniori de categoria a III-a.

Au participat sportivi de la toate cluburile de profil din țară iar cei care s-au aflat în week-end în tribunele sălii de atletism din orașul lui Bacovia nu au regretat.
Am asistat la întreceri spec­ta­cu­loase, probe înche­iate pe muchie de cuțit, cu multe rezultate notabile și cu sportiv din județul nostru printre cei care au urcat pe podiumul de premiere.
Întrecerile au fost organizate de către Federația Română de Atletism, cu sprijinul Direcției de Tineret și Sport Bacău și Asociației Județene de Atletism Bacău. Din delegația hunedoreană cea mai bună performanță a înregistrat-o Andrada Sorina Gheață (legitimată la CSS Hunedoara) care a cucerit medalia de aur în proba complexă a pentatlonului feminin, ea totalizând 3046 de puncte. O altă tînără atletă din Hunedoara, Petrina Pivniceru a câștigat proba de 60 m și este noua campioană națională la această ediție.
Alte medalii pentru CSS Hunedoara, de bronz, au fost cucerite de Adelin Daniel Pop (CSS Hunedoara) la 800m (el a încheiat pe locul al patrulea si la 1500 m) și de ștafeta feminină 4 x 400 m alcătuită din Andrada Gheață, Petrina Pivniceru, Antonia Cutinanț, Chelsea Bădiță.
Sportivii care au reprezentat Liceul cu Program Sportiv Cetate Deva s-au numărat și ei printre medaliații acestei ediții de campionat national. Florina Mariș s-a clasat pe locul trei la triplusalt urmată în clasament de colegele ei Grațiela Pantea, Georgiana Barta și Dalia Telean. La sări­tura în înălțime deveanca Andrada Popi s-a situat pe locul trei urmată de Elisa Enache iar la triplusalt băieți Alexandru Denis Berindeie a înche­iat competiția pe locul al treilea și cu o medalie de bronz în palmares, el fiind urmat de Eduard Oprea și David Meliță.

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate