.

Au fost publicate rezultatele la admiterea în liceu, cu repartizarea pe judeţe

Rezultatele admiterii la liceu 2019 a absolvenților de clasa a VIII-a au fost publicate pe admitere.edu.ro și afișate la avizierele unităților de învățământ.

Elevii pot verifica listele cu repartizarea pe fiecare județ în parte, precum și lista locurilor care au rămas libere. Admiterea la liceu s-a făcut pe baza mediei obținute de elev la Evaluarea Națională (contează 80% în admitere) și a mediei generale de absolvire a claselor V-VIII (20%).

Rezultate Admitere Liceu 2019: Hunedoara

Actele necesare pentru înscrierea la licee

În perioada 15-18 iulie 2019, absolvenţii depun, la unităţile şcolare la care au fost declaraţi admişi, dosarele de înscriere, cuprinzând actele de studii în original.

Înscrierea la licee a candidaţilor declaraţi admişi în urma repartizării computerizate se efectuează pe baza următoarelor acte:

a) cererea de înscriere;

b) cartea de identitate (dacă este cazul) şi certificatul de naştere;

c) adeverinţă cu notele şi media generală obţinute la Evaluarea Naţională – clasa a VIII-a;

d) foaia matricolă pentru clasele V – VIII (cu calculul mediei generale);

e) fişa medicală.

Candidaţii care, în perioada 15-18 iulie 2019, nu îşi depun dosarele de înscriere, sunt consideraţi retraşi, iar locurile corespunzătoare sunt declarate neocupate şi vor fi utilizate pentru rezolvarea cazurilor speciale. Pe 23 iulie, începe a doua etapă de admitere la liceu.

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate