.

Avram Iancu se pregăteşte pentru ultramaratonul de la Polul Nord

Bibliotecarul Avram Iancu, din Petroşani, se pregăteşte pentru ultramaratonul de la Polul Nord, programat să înceapă în 7 martie. Recunoscut pentru performanţele sale de a străbate înot Canalul Mânecii, Dunărea sau Marea Neagră, Iancu a plecat marţi într-o nouă cursă de alergare şi marş forţat pe o distanţă de 620 de kilometri, între Petroşani şi Constanţa.

„Cursa se doreşte un preambul pentru ultramaratonul de la Polul Nord, unde mi-am propus să particip în luna martie”, a spus Iancu.

Din păcate, marţi seara, sportivul din Petroşani s-a confruntat cu un incident nedorit şi a rămas fără sania specială cu care se antrenează. El a spus că proprietarul saniei, în care avea circa 30 de kilograme de haine, alimente şi alte lucruri utile, a venit cu o maşină şi i-a cerut-o înapoi pe motiv că i-ar fi împrumutat-o pentru concurs, şi nu pentru o cursă pe şosea, până la Constanţa. Sportivul din Petroşani a spus că este foarte supărat din cauza întâmplării de aseară, dar  este decis să continue cursa, chiar şi în aceste condiţii, până la Constanţa.

Ulterior, Avram Iancu a primit o altă sanie de la oameni care cred în performanţele lui ca sportiv şi se îndreaptă spre punctul final al călătoriei sale, unde ar trebui să ajungă miercurea viitoare.

 

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate