BOX: Campionatul Național de Cadeți

Sportivii boxeuri de la CS Hunedoara și de la CS Dacia Orăștie au participat cu succes la Campionatul Național de Cadeți ediţia 2019, competiție organizată de către FR Box, la Tg. Jiu.

CSS Hunedoara are după disputarea finalelor doi campioni și un loc trei prin: Florin Daniel Gîrleanu (an­tre­nor Captari Ilie) care a concurat la categ. 52 kg a câștigat locul I, dar și trofeul pentru cel mai combativ boxer al competiţiei.
Alexandru Dumitru Gălan pregătit și el de maestrul Ilie Captari, a ocupat locul I în limitele categ. 56 kg. iar colegul lui, Alexandru Boar (antrenor Butnariu Petru Marius) s-a situat pe locul al treilea la categoria categ. 76 kg
Sportivii de la Dacia Orăş­tie se întorc de la această competiție cu trei campioni naționali, pregatiți de antre­norul Daniel Sorin Clonta, după cum urmează: Marian Pietroi categ. 40 kg a ocupat locul I la fel ca și colegul lui Emanuel Maradin, care a evoluat în cadrul categ. 43 kg și e noul campion național, el fiind cel care a câștigat si trofeul de cel mai tehnic boxer al competiției.
Laurențiu Braniscar a dominat întrecerile la categoria 50 de kg și la final a câștigat medalia de aur la aceste întreceri.

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

nine + nineteen =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.